Feb 29, 2008

My Grandma's Backyard, editia a 2-a – Geek my style!
Acestea sunt cateva din hainele New: With Tags X Save or Cancel facute pentru maine, restul le puteti vedea acolo. Iata si anuntul oficial:In data de 1 martie, intre orele 12 si 19, in La Scena are loc a doua editie a "My Grandma's Backyard" – Geek my style! un targ de haine, accesorii, obiecte vintage, selfmade si second-hand.

Printre participanti amintim : Carla Szabo, Dana Marijuana, George Enache, Diana Bobar, Coca Zaboloteanu, VintageBoutique, NaiveDesign, Alien Ape Star, TH, Now&Wow, Eartricks si Button.

De ambianta muzicala se vor ocupa Udriste Nasturel, un grup compus din 3 baieti pasionati, Dinu – clape, sample-uri si percutie, Andrei – chitara electrica, Emil – flaut si vocal, Costin si Lucian de la Rezistenta Materialelor si in incheiere uBIc cu dj Swamp - Save or Cancel

Dupa succesul repurtat la editia trecuta Alexandra aka Lucuchen va fi din nou gazda coltului de make-up.

Si pentru ca evenimentul sa fie cat mai interesant organizatorii propun un dress code: geek/ nerd/ tocilar style. Nu ezitati sa va puneti imaginatia la lucru ca sa fiti cat mai originali. Cei mai inventivi primesc un cocktail din partea casei.


Locatie: La Scena – Calea Calarasilor, nr. 55
Organizare: Trinnie & La Scena
.. sambata, 1 martie, intre 12-19
Intrare: 10 lei, din care 6 lei consumatie

No comments:

Post a Comment